HOLDtræning / Alexanderteknik

Alexanderteknik

Alexanderteknik, Axeltorv FysioterapiKan man se din alder på din gang? Er du blevet meget lavere, end du var engang?
 

Spændende forårshold fra Gigtskolen i Naturlig Holdning

Du ved det såmænd godt, men i en travl hverdag lægger vi ofte mere mærke til andre, der vokser nedad, går foroverbøjet, går skævt, svajer, trækker på benene og meget andet.

Dine egne skavanker, dine smerter i ryggen og alle småtingene, dem beholder du for dig selv. Hvorfor gør du egentlig det? Der er nemlig mulighed for, at du kan få en rank holdning og din krop komme i balance, samt at dine smerter ved denne ændring kan minimeres.

Det lyder forjættende, men målet er, at du kan gå, stå, gå på trapper, sidde godt, ligge godt, rejse/sætte dig fra en stol og fra gulvet, stå ved køkkenbordet og meget, meget mere. Du får naturligvis mulighed for at træne netop det, der har stor betydning for dig. Og er det at træne en hvilestilling, så du kan falde i søvn – så er det det, vi gør.

Vi træner for at vække din naturlige balancerefleks. Det foregår helt stille og roligt, vi vender blikket indad og har samtidig en hyggelig og munter tone.

Og hvem kan denne skønne træning så være velegnet til?

Blandt andre dig, der genkender dig selv i første afsnit, og er du hybermobil (en af den slags, der kan slå knude på dig selv), så er holdet skræddersyet til dig. Sanser og opfatter du mere end de fleste, er du sensitiv, eller sidder nerverne ofte udenpå tøjet, så kan træningen være med til at berolige nervesystemet.


Dato: Start torsdag 18. august 2022 til 1. december 2022.

Alexanderteknik – Naturlig Holdning
Tid: 12.00-13.00
Sted: Axeltorv fysioterapi, 1.sal.
Underviser: Anett Nilsson
Pris: 735,00 kr. for 15 mødegange (dvs. 49,00 kr. for en time.)
 
Tilmeldingen her Gigtskolen.dk
Alexanderteknik mænd, Axeltorv Fysioterapi
 
Den naturlige holdning er selvfølgelig også for mænd.
 
Vi opretter gerne et herrehold, hvor I får samme træningsindhold, men med ekstra fokus den “midtstillede” balance (altså maven).
Alexanderteknik er en metode til at korrigere forkert brug af kroppen. Metoden afhjælper spændinger i hals og nakke, formindsker belastning af rygsøjlen og forebygger smerter i skuldre, ryg og arme. Alle med problemer i bevægeapparatet kan have gavn af at lære at koordinere kroppen ved hjælp af Alexanderteknikken.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne".
 
 
Tilmelding til Gigtskolen -  træningen foregår hos Axeltorv Fysioterapi og foreståes af klinikkens fysioterapeuter med særlig uddannelse i de forskellige teknikker.
 
Underviser Anett Nissson
 
Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 49218022.
Axeltorv Fysioterapi
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22