Axeltorv Fysioterapi / Artikler fra Axeltorv Fysioterapi / Spændende nyt - bl.a. GLA:D

Spændende nyt

 

Sommerhilsen fra Axeltorv FysioterapiHermed en sommerhilsen fra Axeltorv Fysioterapi med spændende nyt.

 

 

Det er os en stor glæde at kunne fortælle, at vi fra d. 1. august 2014 udvider klinikken til 670 m2.

Det betyder, at vi udover vor faste holdtræningssal, hvor vi tilbyder mange forskellige træningsformer, også vil kunne tilbyde individuel træning i vor helt nye træningssal.

Fra den 1. august tilbyder vi endvidere personlig træning til den gruppe af patienter, der rigtig gerne vil træne, men som ikke føler sig sikre nok i det lokale motionscenter. Altså den gruppe patienter der skal have en hjælpende hånd og guides i træningen.

Godt Liv med Artrose i Danmark forkortet GLA:D er en udbredt og anerkendt behandlingstilgang (træning og patientuddannelse) for patienter med artrose i knæ og hofter. Et publiceret studie i Ugeskrift for Læger viser en signifikant effekt af behandlingen på både smerte, funktion og livskvalitet. Derfor vil Axeltorv Fysioterapi (vi er certificerede) efter sommerferien som noget nyt påbegynde GLA:D træning.

Da vi ved, at en stor del af artrose-patienterne endvidere har problemer med deres vægt, har vi indgået et samarbejde med kostvejleder.

Vi møder på klinikken ofte patienter, der lever et meget stille og roligt liv. Når de får at vide, at de både skal træne og samtidig gå ned i vægt, kan dette være en stor udfordring. For hvordan skal de gribe situationen an?

Vi tilbyder derfor en kombinationen af kostvejledning sammen med træning (fx. GLA:D).

 

Glad Axeltorv FysioterapiVi afholder løbende informationsmøder hos Axeltorv Fysioterapi om Artrose og Træning, om vore mange tilbud, og du har naturligvis mulighed for at se vore lokaler.

Vi har udarbejdet en lille folder, som du er velkommen til at hente på klinikken.

Tilmelding til mødet personligt på klinikken eller på telefon 4921 8022.

Vi glæder os til at hilse på dig og ønsker dig og dine en God Sommer

På vegne fysioterapeuterne ved Axeltorv Fysioterapi & Rygklinik

Karen-Louise Edelgaard Pedersen

Indehaver, fysioterapeut

Cert.MDT, DipMT

Videnskabsartikel om GLA:D

Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22