TRX-træning

Pressemeddelelse

Axeltorv Fysioterapi er på forkant med udviklingen.

TRX Axeltorv Fysioterapi  
  Skal du have flyttet dine fysiske personlige mål
        i 2015 – TRX-træning er et godt bud

  
 
Du behøver ikke at have ambitioner om at blive Navy Seal, men det seneste inden for træning er et koncept udviklet for og til de amerikanske ”sæler”. De skal ved indsats på missioner altid være i topform – og det kommer dig til gode - denne nye træningsform hedder TRX og er en forkortelse af Total body Resistance eXercise.

Det er et uhyre enkelt træningssystem, hvor man benytter slynger. Ved hjælp af egen kropsvægt trænes styrke, smidighed, balance og kondition.
TRX træning Axeltorv FysioterapiHos Axeltorv Fysioterapi er der – i det nye træningslokale – installeret udstyr med justérbare slynger. Instruktion/undervisning foretages af certificerede TRX-instruktører, der også er fysioterapeuter. Træningen giver et utal af muligheder for forskellige øvelser, der kan smidiggøre kroppen og forebygge skader. Vi har især fokus på styrke, balance og stabilitet. Alle øvelser foregår med egen kropsvægt som eneste belastning.

TRX træning Axeltorv FysioterapiHvad enten du er i topform eller har besluttet dig for ”at nu skal det være”, giver TRX mulighed for, at du bliver udfordret på det niveau, hvor du befinder dig lige nu. Med TRX kan du bl.a. forøge muskelmassen, forbrænde fedt eller få superkondition. TRX-træningen går fint i spænd med den træning, du i øvrigt foretager, hvad enten du er roer, svømmer, skiløber, golfspiller, løber, håndboldspiller eller ?

TRX træning Axeltorv FysioterapiVi holder informationsmøde om TRX-træningen den 13. januar kl. 17.-18.00.
Her fortæller vi om vort nyeste tiltag, den superviserede fysioterapeutiske træning, med valget mellem flere forskellige træningsformer.
Tilmelding til informationsmødet på telefon 4921 8022.

Axeltorv Fysioterapi
Bjergegade 22c,
3000 Helsingør
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22