Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Velkommen til Mogens og Hanne

15-04-2024 08:57
”ÉN UDSTILLING TO KUNSTNERE”

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstnerne Hanne Daugaard og Mogens Aasvang.
 
Udstillingen kan ses i fysioterapiens lokaler Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, torsdag den 11. april 2024 til onsdag den 10. juli 2024.
Udstillingen kan ses i fysioterapiens åbningstid, der er gratis entre og alle er varmt velkomne.
Udstillingen hedder ”EN UDSTILLING TO KUNSTNERE”. Det er første gang man kan opleve Hanne Daugaard og Mogens Aasvang på samme udstilling, men alligevel hver for sig.
Hanne Daugaard kalder selv sine billeder for ”dekorations-malerier”. Der males på alle slags materialer og mangfoldigheden er stor. Der males af lyst. Hanne har udstillet mange steder og hun har som hun siger udstillet hist og her og i årevis.
Kontakt Hanne Daugaard på mobil 29 88 61 13 for yderligere oplysning.
Mogens Aasvang maler figurativt, koloristisk med humor og glæde. Mogens Aasvang har udstillet mange steder, i flæng kan nævnes Louisiana, Karantænen i Helsingborg og sidst i Kulturhus Nordvest.
Kontakt Mogens Aasvang på mobil 25 33 97 15 for yderligere oplysning.
På grund af omstændighederne holdes der ikke fernisering, men der inviteres til rundvisning med de to kunstnere senere, og her vil være mulighed for forfriskninger med hygge og samtale.
Varmt velkommen alle
 

Kategori: Inspiration
Ny udstillerer i Axeltorv Fysioterapi.

Kunstforeningen for Helsingør og omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmalerne Anne Jersild Christie Birkehaug og Eva Arnsfelt. Udstillingen kan beses hos Axeltorv Fysioterapi i åbningstiden
Alle er velkomne!

Vore naivistiske malerier er små festlige, fantastiske, humoristiske og farverige malerier. Et univers med sit eget forståelige sprog udført i et genkendeligt billedsprog. Underfundige udtryk og en fortælling, der står åben for iagttagelse, fordybelse og oplevelse. Den naive kunst er kendetegnet ved en umiddelbar fabuleren, manglende perspektiv og en stor farveglæde som dekorerer og udsmykker. Den skildrer menneskers hverdag, glæde, livsudfoldelse og sætter måske gang i et lille
frækt smil.

Anne Jersild:
Billedmager, har malet i Naivistisk Malegruppe gennem en del år.

Christie Birkehaug:
Kunst:Håndværk. Har malet abstrakt/figurativt fra andre verdener.
Symboler og farver fortæller historier for mig. Maler i Naivistisk Malegruppe.

Eva Arnsfelt:
Billedmager, har udstillet flere steder bl.a. i Helsingør Bycenter 1922-23. Har oprettet Naivistisk Malegruppe i 2016, samt et malehold på Stubben i 2023.
 
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22