Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Fernisering, udstilling og prisoverrækkelse

11-03-2019 10:08

John Hakmann, Axeltorv FysioterapiInvitation til fernisering og udstilling.


Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axel Torv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med kunstmaleren John Hakmann.
 
Der er fernisering den 14. marts 2019 kl. 17.00 til 18.00. Kunstforeningen er vært ved lidt at drikke og spise, alle er velkomne.
 
Ved ferniseringen vil kunstforeningens pris ”Johnnie”, blive overrakt til ejeren af Axel Torv
Fysioterapi Karen-Louise Edelgaard. Begrundelsen er, at Karen-Louise har ydet kunstforeningen særlig hjælp ved at stille sine lokaler gratis til rådighed for kunstforeningens medlemmer.
 

John Hakmann siger om sig selv og sin kunst:

”Bortset fra et 5-dages kursus, hvor jeg introduceredes for akrylmaleriets mysterier, er jeg aldeles autodidakt. Jeg har tegnet siden jeg kunne holde på en blyant. Akvarelmaleriet tog jeg fat på i 70’erne efter at være blevet inspireret af en bog om emnet, og da jeg gik på efterløn i 2011 gik jeg i gang med olie og akryl, nu mest akryl. Jeg synes jeg spænder vidt … nogen gange for vidt. Det kan godt give et noget ”rodet” indtryk når jeg udstiller.Forhåbentligt giver det lyst til at se nærmere på det enkelt billede i stedet for helheden”.

Udstillingsperioden er fra den 14. marts til den 21. maj 2019 begge dage inklusive. Udstillingen er åben i fysioterapiens åbningstid og der er gratis adgang.

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22