Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Velkommen til Anne-Marie Nøraa Pedersen

05-01-2024 08:24
Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmaleren Anne-Marie Nøraa torsdag den 11. januar 2024 kl. 17.00 i fysioterapiens lokaler, Bjergegade 22, 2. sal. 3000 Helsingør til og med onsdag den 10. april 2024.
Der holdes Nytårskur og fernisering torsdag den 11. januar 2024 kl. 17.00,. hvor kunstforeningen er vært ved lidt bobler og lidt sundt at spise. Her kan man hilse på kunstneren, hinanden og medlemmerne og ønske godt nytår og samtidig se den flotte udstilling. Udstillingen har i øvrigt åbent i fysioterapiens åbningstid.
Selv skriver Anne- Marie Nøraa om sit virke og sin kunst:
Jeg har praktiseret min billedkunst i en række år og har haft en del udstillinger både separat- og gruppeudstillinger og har deltaget i flere censurerede kunstudstillinger. Det er hovedsageligt malerier som jeg laver, men også papircollager, skulpturer og foto. Mine værker er som regel figurative, ofte med et budskab, ironi og humor. Inspirationen kommer alle steder fra: Storbyen, naturen, havet, at betragte livet. Jeg har altid kunne lide at lege med ord, at rime, at digte, at skrive. En sætning kan blive til et tema som jeg kan arbejde ud fra i mine værker. Jeg er aktivt medlem af Den Spanske Forening og har rejst en del i Spanien og U.S.A., hvilket ofte kommer til udtryk i mine værker. Jeg har altid været fascineret og inspireret af plakatkunst. Allerede som barn blev jeg begejstret, når jeg stod over for en plakat af Sikker Hansen eller Toulouse-Lautrec. Jeg har været elev på kunstskolerne: Den Frederiksbergske Billedkunstskole, Billedskolen i København og Den Klassiske Tegneskole, Glyptoteket.
Alle er varmt velkomne også til nytårskur og fernisering.
 

Kategori: Inspiration
Ny udstillerer i Axeltorv Fysioterapi.

Kunstforeningen for Helsingør og omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmalerne Anne Jersild Christie Birkehaug og Eva Arnsfelt. Udstillingen kan beses hos Axeltorv Fysioterapi i åbningstiden
Alle er velkomne!

Vore naivistiske malerier er små festlige, fantastiske, humoristiske og farverige malerier. Et univers med sit eget forståelige sprog udført i et genkendeligt billedsprog. Underfundige udtryk og en fortælling, der står åben for iagttagelse, fordybelse og oplevelse. Den naive kunst er kendetegnet ved en umiddelbar fabuleren, manglende perspektiv og en stor farveglæde som dekorerer og udsmykker. Den skildrer menneskers hverdag, glæde, livsudfoldelse og sætter måske gang i et lille
frækt smil.

Anne Jersild:
Billedmager, har malet i Naivistisk Malegruppe gennem en del år.

Christie Birkehaug:
Kunst:Håndværk. Har malet abstrakt/figurativt fra andre verdener.
Symboler og farver fortæller historier for mig. Maler i Naivistisk Malegruppe.

Eva Arnsfelt:
Billedmager, har udstillet flere steder bl.a. i Helsingør Bycenter 1922-23. Har oprettet Naivistisk Malegruppe i 2016, samt et malehold på Stubben i 2023.
 
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22